Tragedie pentru un fost baschetbalist sibian! Și-a pierdut SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ într-un accident cumplit

Un fost baschetbalist din Sibiu a adormit la volan și a provocat un accident groaznic în județul Brașov. Soția sa, însărcinată în 7 luni, și-a pierdut viața. 
Cătălina şi George T., un fost baschetbalist sibian, credeau că au toată viaţa înainte. Cei doi tineri doar ce făcuseră nunta, pe 10 iunie. Îşi formaseră o familie frumoasă şi urmau să devină părinţi peste doar două luni de zile, scrie Cancan. Joi, însă, George a adormit la volan, intrând pe contrasens în coliziune cu un alt automoblil. Bărbatul a scăpat cu viaţă, însă soţia lui a decedat, iar eforturile supraomeneşti depuse de medici, în încercarea de a-i salva măcar bebeluşul, au eşuat.

Cătălina și George | foto: Cancan

Accidentul cumplit a avut loc la ieşirea din Predeal, iar impactul a fost chiar pe partea pe care se afla soţia sibianului. Un medic aflat la rândul lui în trafic a intervenit imediat, resuscitând-o pe Cătălina până la sosirea echipajului SMURD. Manevrele de resuscitare au continuat, însă fără succes, fiindcă tânăra a intrat în stop cardio-respirator. „Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată. Un medic de la Maternitatea Braşov a făcut cezariana în stradă, în maşina SMURD şi bebeluşului i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, nici acesta nu a putut fi salvat”, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, conform Bună Ziua Braşov.

La faţa locului a ajuns un medic ginecolog, un neonatolog şi un anestezist. Din nefericire, micuţul a decedat şi el la câteva minute după ce a fost scos din pântecele mamei sale, relatează Cancan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*