Trei noi jucători la CSU Sibiu

Încă trei baschetbaliști se vor alătura echipei lui Fleșeriu în sezonul 2016/2017.

Marcel Kawika Davis, alături de Cedrick Lanier Turman jr. și Mirel Claudiu Dragoste, vor îmbrăca tricourile galben-albastre, după ce Tincu, Lalovic și Mijajlovic și-au prelungit înțelegerile și pentru sezonul 2016/2017 cu echipa sibiană, iar Bogdan Popescu s-a alăturat lotului.

Davis-Turman-Dragoste

Mirel Claudiu Dragoste vine în echipa sibiană, după ce sezonul precedent a evoluat la echipa din Mediaș și și-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. În vârstă de 21 de ani, baschetbalistul măsoară 1,80 metri și este fundaș. Ceilalți doi noi componenți ai echipei au cetățenia americană și sunt la primul lor contract în Europa.

Marcel Kawika Davis are 22 de ani, vine la Sibiu după ce a evoluat tot în NCAA în tricoul celor de la Utah Valley. Fundașul măsoară 1,88 metri, iar în sezonul precedent a acumulat medii de 14,4 puncte, 5,6 recuperări, 5,1 pase decisive. Cedrick Lanier Turman jr. este născut pe 11 ianuarie 1995, măsoară 2,06 metri și a jucat ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot, iar în ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte și 7 recuperări. Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleșeriu se va reuni pentru pregătiri în 1 august. (M.L.)

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat