În perioada 14-16 august 2017 oraşul Sibiu se va umple de muzică clasică. Peste 250 de artişti, români şi străini, vor aduce magia şi grandoarea muzicii în centrul istoric al oraşului.

Festivalul va reuni unii dintre cei mai mari artişti români şi este dedicat împinirii a 10 ani de când Sibiul a deţinut titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Deschiderea Festivalului Classics for Pleasure va avea loc luni, 14 august cu concertul Mariachi Magic, o gală de muzică mexicană plină de romantism hispanic. Seara de marţi va fi dedicată geniului creator al lui Beethoven iar închiderea festivalului se va face miercuri cu Proms of Delight, sub bagheta legendarului dirijor Ilarion Ionescu Galaţi. Festivalul include şi un concert al Corului Naţional de Cameră Madrigal în Biserica Ursulinelor şi un spectacol clasic pentru copii în Sala Thalia.

Intitulată Festival of Culture, cea de-a VIII-a ediţie a festivalului Classics for Pleasure este dedicată titlului purtat de Sibiu în 2007 – Capitală Europeană a Culturii – şi titlului pe care îl va purta în 2019 – Regiune Europeană a Gastronomiei.

Pe lângă programul muzical care garantează o experienţă de neuitat pentru toţi iubitorii de frumos, festivalul va propune 7 circuite turistice pentru toţi cei care vor să exploreze frumuseţile regiunii Sibiu.

Accesul la evenimente este gratuit. Mai multe detalii găsiți pe www.classicsforpleasure.ro.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*