Trif cere demisia din Parlament a predecesorului său

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, a cerut demisiile lui Mircea Titus Dobre şi Gabriela Podaşcă din funcţiile de deputaţi, transmiţându-le că nu au obţinut mandatele „pe persoană fizică”, ci datorită echipei PSD.

Bogdan Trif

„Românii au votat PSD, nu pe trădătorii Dobre şi Podaşcă. Mi-a plăcut întotdeauna să demonstrez că sunt un om capabil, un profesionist şi un om politic, care s-a clădit pe propriile puteri, dar care a crezut şi crede în forţa unei echipe, iar din acest motiv m-am ţinut departe de cei care au avansat în carieră după ce au împroşcat cu noroi în oamenii din jur. Contest atitudinea unor personaje care se luptă cu cei care le-au întins o mână atunci când au avut nevoie. Domnului Dobre şi doamnei Podaşcă nu-mi rămâne decât să le transmit că partidul din care au făcut parte rămâne la fel de unit ca şi până acum, dar ţin să le atrag atenţia că ataşată la demisia din PSD trebuie să fie şi demisia din Parlament, căci fotoliile de deputaţi ocupate de aceşti doi foşti politicieni au fost obţinute de echipa PSD şi nu pe „persoană fizică”, a spus Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Mircea Titus Dobre a fost ministru al Turismului în cabinetul Tudose, post ocupat acum de sibianul Bogdan Trif.

Liderul PSD Sibiu apreciază că partidul este unit. „Se spune că, atunci când te superi, îţi iei jucăriile şi pleci. În cazul celor doi, însă, se pare că, atunci când nu eşti capabil să-ţi faci treaba, iei şi jucăriile celorlalţi şi pleci. Ei bine, nu e aşa. Regulile acestea se aplică, poate, în noul partid, apărut peste noapte,ca o ciupercă. La PSD, angajamentele se respectă! Suntem un partid caracterizat de unitate, suntem politicieni cu principii şi rămânem o forţă împotriva statului paralel. Vom face ce ne-am propus, chiar dacă unii se mai împiedică pe drum sau cedează pentru că li se şoptesc promisiuni deşarte din partea altor trădători”, a mai spus Bogdan Trif, citat de Agerpres.

Doi deputaţi s-au înscris, miercuri, în Partidul Pro România – Gabriela Podaşcă şi Mircea Titus Dobre – după ce, cu o zi înainte, au plecat deputaţii Cătălin Nechifor şi Emilia Meiroşu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*