Trif nu crede în remaniere

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat azi că nu se teme că îşi va pierde funcţia, pentru că este convins că Guvernul Dăncilă nu o să fie schimbat în urma moţiunii de cenzură.

„De ce să ne fie teamă? Asta este, cade, cade. Eu spun că nu cred că o să cadă. Şi dacă o să cadă guvernul, să vedem ce o să facă ceilalţi. I-am văzut până acum. Au tăiat salarii, pensii, nu au făcut investiţii, au furat. Noi am venit în faţa românilor cu un program de guvernare, pe care l-am îndeplinit. Eu la Ministerul Turismului am îndeplinit în proporţie de 95%”, a afirmat Trif, citat de Agerpres.

Bogdan Trif

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după ieşirea ALDE de la guvernare, că Guvernul Dăncilă nu mai beneficiază de sprijinul unei majorităţi parlamentare şi premierul Viorica Dăncilă ar trebui să-şi dea demisia, menţionând, însă, că Executivul şi PSD nu vor face acest lucru pentru că „se agaţă cu ghearele să rămână la putere”. Orban a mai spus că PNL a luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură pentru a pune punct acestei guvernări. Orban a adăugat că a mandatat liderii grupurilor să demareze negocieri, menţionând că, prin retragerea unui partid de la guvernare, există şansa să treacă această moţiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*