Bogdan Trif, prima declarație la primirea mandatului: Vreau să duc PSD Sibiu pe locul 1 | EXCLUSIVITATE

Primarii social-democrați din județul Sibiu și-au impus voința. Comitetul Executiv Național al PSD, întrunit, ieri, la Sinaia, a votat numirea lui Bogdan Trif în funcția de președinte interimar al organizației județene. Acesta îl înlocuiește pe deputatul Ovidiu Sitterli. Mesagerul de Sibiu vă spune cine este și ce își propune noul lider al social-democraților sibieni.

Miza noului președinte

Bogdan Trif

Bogdan Trif este membru PSD din 2004. „Această funcție este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate pentru mine. În mod obligatoriu, prioritate o să aibă deschiderea partidului către sibieni, astfel încât să avem cât mai mulți membri sau simpatizanți dornici să se implice în mod activ în echipa de management a partidului și să putem realiza cât mai multe lucruri pentru Sibiu și, implicit, pentru sibieni.

Categoric, o să impun criterii de moralitate în partid. De exemplu: dacă ai făcut parte din conducerea altor partide, nu o să mai poți pretinde funcții de conducere în echipa PSD, astfel încât să nu mai avem parte de traseiști politici, care vin în partid doar pentru propriul interes. De asemenea, în mod clar, oamenii din conducerea partidului nu o să mai aibă rude apropiate, cum ar fi soțiile sau copiii, în funcții de directori la instituții publice. În caz contrar, vor fi obligați să părăsească funcția de conducere din partid.

Toate măsurile pe care doresc să le implementez cu noua conducere vor avea ca scop câștigarea locului 1 la toate alegerile, astfel încât să putem gestiona destinele județului în beneficiul oamenilor. În toată activitatea mea administrativă de până acum, am condus instituții pe care le-am dus pe locul 1. Iar acest fapt s-a datorat în mod clar echipei pe care am reușit să o creez. Sunt sigur că voi reuși, împreună cu sibienii, același lucru la PSD Sibiu!“, a declarat, aseară, Bogdan Trif, în exclusivitate pentru Mesagerul de Sibiu.

Întâi om de mediu, acum șef de partid

Noul lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, este comisar general al Gărzii Naționale de Mediu. În vârstă de 40 de ani, demnitarul sibian s-a remarcat în ultimii ani prin derularea unor proiecte menite să rezolve problemele de mediu ale județului. Din februarie 2013 și până în martie 2016, Trif a fost șeful Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, ducând instituția pe primul loc în țară la accesarea fondurilor nerambursabile.

Un comentariu

  1. In sfarsit la Sibiu tinerii PSD-isti pot ridica privirea! poti merge drept fara sa- ti fie jena ca faci parte din PSD. „Culoarea rosie aprinsa irita vizibil ochii ,va fi mult mai placut la vedere un rosu mai cald acceptabil pentru toate varstele”!! FELICITARI Bogdan TRIF !!!

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat