Turcan îl acuză pe Ponta de ipocrizie și lașitate: „Jignește, râde de cătușe, minte”

Fotografia lui Victor Ponta cu preşedintele Klaus Iohannis, postată pe contul de Facebook al premierului, arată cât de ipocrită a fost colaborarea acestuia cu șeful statului din ultimele luni, este de părere deputatul Raluca Turcan, copreședintele PNL Sibiu.

„După ce a pierdut alegerile, luni de zile, Victor Ponta s-a pitit în spatele colaborării instituționale cu preşedintele Iohannis pentru interesul național. Victor Ponta îl jignește pe Klaus Iohannis pentru că alegerea lui Klaus Iohannis președinte este o rană pe orgoliul lui supradimensionat. Premierul își arată acum mentalitatea de laş care după ce a fost înfrânt usturător la vot direct, se îmbățoșează pe la colțuri: jignește, râde de cătușe, minte”, a comentat Turcan, într-un comunicat de presă. Pentru un premier cu atât de mulţi apropiaţi în rândul cărora se aude atât de des sunetul de cătuşe, Ponta chiar nu ar trebui să vorbească de cătușe, adaugă Turcan.

În opinia liderului liberal, Victor Ponta a trădat, rând pe rând, colaborarea cu Traian Băsescu, Crin Antonescu și Klaus Iohannis. „Pentru a trăda, Victor Ponta nu are nevoie să fie în USL sau PSD, Victor Ponta trădează pentru că aşa este natura lui”, susține Raluca Turcan.

PONTA CU IOHANNIS

Imaginea postată de Victor Ponta pe Facebook

Copreședintele PNL Sibiu afirmă că „problema României” nu este cu omul Victor Ponta, ci cu premierul Victor Ponta. „Cinismul cu care îl jignește pe Klaus Iohannis, cu care pretinde că colaborează, este la fel cu cinismul cu care reduce populist impozitele, deşi ştie că va arunca în aer bugetul. Problema lui Victor Ponta nu este că nu înțelege ce face, ci că nu îi pasă ce face și face orice pentru a rămâne la puterea pe care a pierdut-o prin vot acum 5 luni. Modificările la codul fiscal sunt emblema cinismului și a nepăsării unui politician care acoperă acuzațiile de corupție ale apropiaților săi cu măsuri fiscale populiste care vor destabiliza bugetul”, conchide Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*