Turcan: Primarul din Avrig merită felicitări

Pasiunea primarului Adrian David se vede în fiecare demers al administrației locale din Avrig, în opinia ministrului Raluca Turcan.

„44 de familii din Avrig se vor bucura la finalul acestei luni de noile lor locuințe ale căror chei le vor fi înmânate după ședința de repartizare a Consiliului Local. O veste bună în plus este și aceea că Primăria va amenaja în foarte scurt timp spațiile care revin în sarcina sa (parcări, alei etc). Locuințele, construite prin ANL, sunt în Mârșa, iar criteriile de repartizare sunt cele stabilite de Agenția Națională pentru Locuințe.
Împărtășesc atât bucuria tinerilor care se vor muta în locuințe noi, cât și pe cea a primarului Adrian David care s-a implicat continuu în acest proiect și care merită, astfel, împreună cu echipa sa, felicitări.

Avrigul are și proiecte importante în domeniul educației, realizarea acestora fiind unul dintre subiectele principale ale vizitei mele în oraș. Noua creșă (fonduri europene) și noua grădiniță (aceasta din urmă aflată în stadiu avansat de execuție) sunt obiective de care avrigenii au nevoie și cu privire la care administrația a făcut eforturi serioase. Din aceste motive, cred că o analiză a posibilității recuperării unor sume (75% din valoarea plăților cheltuielilor neeligibile ale proiectului creșei) merită aprofundată la nivel de specialiști și o voi susține. Ar reprezenta un sprijin binevenit pentru bugetul orașului.

Adrian David este unul dintre colegii (deloc puțini în județul Sibiu!) a cărui pasiune se vede în fiecare demers local. Și care, din fericire, este molipsitoare!”, a declarat Turcan, după o vizită la Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*