Turcan: „Revenim la guvernare”

Lansarea judeţeană a candidaţilor democrat-liberali s-a făcut sub sloganul „Tot greul spre bine”

Lansarea judeţeană a candidaţilor democrat-liberali s-a făcut sub sloganul „Tot greul spre bine”

Democrat-liberalii şi-au lansat oficial candidaţii pentru oraşele şi comunele judeţului Sibiu, vinerea trecută, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Momentul festiv a fost o ocazie potrivită pentru liderii organizaţiei judeţene să-şi îmbărbăteze colegii înaintea marii confruntări electorale care-i aşteaptă. „Acolo unde nu suntem la conducere în administraţiile locale, nu trebuie să venim cu lucruri măreţe. Trebuie să venim cu lucruri de bun simţ, realizabile, să arătăm oamenilor că ne pasă. Vă rog doar să rezistaţi! Vă rog doar ca împreună să le demonstrăm că ne putem ridica şi că suntem conştienţi de greşelile făcute şi suntem conştienţi că vom fi şi mai buni în toamnă când revenim la guvernare”, a spus, în discursul său, Raluca Turcan.

Perioadă tensionată

 

Ea i-a avertizat pe candidaţi că nu urmează o competiţie uşoară. „Momentul nu este uşor, este puţin tensionat. USL-ul a ajuns la guvernare. Dar noi nu ne dăm bătuţi. Suntem mai buni decât ei. Doar vorbele sunt de cei care au ajuns astăzi la guvernare. Trebuie să ne ridicăm, să ne scuturăm şi să spunem că din toamnă vom ajunge din nou la guvernare, pentru că suntem mai buni şi ei nu merită să rămână la guvernare. PDL este un partid puternic şi forţa PDL stă pe cei 1.000 de primari pe care îi avem. Datorită lor putem spune că nu mor caii când vor crinii”, a subliniat Raluca Turcan. Cel mai lăudat candidat a fost deputatul Cornel Ştirbeţ, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean: „un om care şi-a asumat această bătălie politică, un om care sunt convinsă că va ieşi cu fruntea sus din această bătălie electorală”.

Încurajările lui Ariton

 

Preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Ion Ariton, s-a arătat încrezător în victoria PDL la alegerile locale şi mizează pe câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean, dar şi pe un număr mai mare de primari şi consilieri. Fostul ministru este convins că PDL nu şi-a pierdut forţa şi că oamenii vor înţelege că democrat liberalii „vor să conducă, pentru că iubesc ţara”. „Vă îndemn să vă comportaţi ca nişte agenţi electorali. Să mergeţi din casă în casă şi să le vorbiţi oamenilor”, i-a îndemnat Ariton pe sutele de membri şi simpatizanţi PDL prezenţi la Casa de Cultură.

 


Nu se lasă uşor

 

În finalul discursului, deputatul Raluca Turcan i-a asigurat pe toţi primarii PDL în funcţie, că partidul îi va sprijini să dea în judecată Guvernul Ponta, pentru recuperarea banilor alocaţi de cabinetul Ungureanu şi luaţi de noul Executiv.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*