Turneu pentru copiii cu nevoi speciale

În luna aprilie, complexul sportiv Aria Sport va găzdui trei competiții importante dedicate tenisului de masă. La Sibiu, vor fi prezenți cei mai buni jucători de tenis de masă din țară, de la cei mai mici și până la sportivii care evoluează în circuitul AmaTUR.

Un turneu inedit va fi organizat, luni, 6 aprilie. Este vorba despe concursul „Cupa Persoanelor cu nevoi speciale“. Astfel, în sala de tenis de masă a complexului Aria Sport se vor întrece aproape 60 de elevi cu nevoi speciale din centrele de educație incluzivă din județ și nu numai. „Turneul își propune promovarea tenisului de masă în rândul copiilor cu cerințe educative speciale, a unei vieții sănătoase prin mișcare și socilalizare. Totodată, dorim atragerea unui număr cât mai mare de copiilor către sport în general și către tenisul de masă în special“, ne-a declarat Alex Mureșanu, manager sportiv Aria Sport. Competiția se va desfășura în intervalul orar 10.00-14.00 și va avea două secțiuni: fete și băieți.

Olimpiada Națională, la Sibiu

 În perioada 16-17 aprilie, în sala de tenis de masă din cadrul Aria Sport se va desfășura Olimpiada Națională Sportivă Școlară, faza finală. În acest context, la Sibiu vor veni cei mai buni elevi din clasele V – VIII. Organizatorii au două obiective clare: promovarea tenisului de masă în rândul elevilor din ciclul gimnazial și atragerea unui număr cât mai mare de practicanți. În cele două zile, la olimpiadă vor fi prezenți 84 de copii, însoțiți de 40 de profesori.

În altă ordine de idei, evenimentele privind tenis de masă vor continua în data de 25 aprilie, atunci când Aria Sport va organiza un nou turneu de tip B în cadrul AmaTur. Sunt așteptați să participe în jur de 70 de persoane din toată țara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*