Tursib schimbă programele de circulație

Începând cu data de 11 septembrie, autobuzele Tursib vor circula în programul de toamnă, aprobat în şedinţa Consiliului Local din data de 31 august.

La solicitarea cetăţenilor, traseul 1 s-a prelungit în Viile Sibiului. Autobuzele vor intra în cartier prin capătul străzii dinspre Şura Mare şi vor avea cinci staţii în perimetrul cartierului. Capătul de linie al traseului 1 va fi în staţia „Hornbach”, inclusiv la cursele care îşi prelungesc itinerariul până în Viile Sibiului.

De asemenea, au crescut numărul de intrări ale autobuzelor în cartierul Reşiţa şi s-au operat unele mici modificări solicitate de către clienţi, informează operatorul de transport public.

Noile orare vor fi afişate în fiecare staţie la sfârşitul acestei săptămâni.

Site-ul www.tursib.ro va fi actualizat în seara zilei de 10 septembrie. La secţiunea Trasee – Prezentarea fiecărui traseu se pot vizualiza şi tipări pliante pentru fiecare traseu. Dacă apăsaţi pe numele unei staţii a traseului selectat, veţi regăsi orele de trecere ale autobuzelor prin acea staţie. În josul paginii cu orarele traseului puteţi selecta „Toate programele din staţie”.

Informaţii se pot obţine şi de la chioşcurile Tursib, unde vor fi puse în vânzare pliante pentru fiecare traseu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*