ULBS a descoperit că Prima Doamnă nu este angajată la Cotroceni

Gafă de protocol în organizarea unei conferințe organizate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Bucharest Professional Training College.

Menționată în programul preliminar al conferinței „Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together”, care se desfășoară astăzi și mâine la Sibiu, Carmen Iohannis nu îl va reprezenta pe șeful statului la eveniment, din simplul motiv că una este să fii soția președintelui și alta e să lucrezi pentru Administrația Prezidențială.

Carmen și Klaus Iohannis

Carmen și Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvânt al ULBS, Teodor Boantă, a anunțat în această dimineață că soția lui Iohannis nu va onora invitația. Celălalt organizator al conferinței a recunoscut că a cam încurcat borcanele. „Organizatorii Conferinței Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Bucharest Professional Training College, regretă confuzia care a apărut în programul evenimentului și menționează că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, nu este reprezentantul Administrației Prezidențiale și nu îl reprezintă pe președintele Klaus Iohannis. Menționăm că Prima Doamnă a primit o invitație oficială pentru a participa la acest eveniment, pe care nu a putut-o onora din cauza agendei încărcate, trimițându-ne în răspunsul oficial un mesaj de mulțumire“, a precizat Ramona Loznianu, de la departamentul Relații Publice al Bucharest Professional Training College.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*