ULBS, la aniversarea Universității Ling Tung din Taiwan

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, a participat ieri la aniversarea a 50 de ani de activitate a Universității Ling Tung din Taiwan.

Rectorul ULBS a rostit în cadrul evenimentului un discurs în care și-a exprimat speranța că relația dintre cele două universități se va dezvolta în viitor. ”Suntem privilegiați să avem alături de noi un partener care nu numai că a realizat importanța orientării internaționale, dar totodată a dezvoltat într-o arie largă programele de studiu din domeniul tehnic cu rezultate de excepție. Universitatea Ling Tung a fost cotată mulți ani cu A+, fapt ce ne arată hotărârea echipei universitare de aici de a crea un mediu excelent pentru educație”, a declarat Bondrea.
Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea Ling Tung au semnat în 2013 un acord academic de cooperare, acord ce prevede schimbul de cărți, periodice şi lucrări de cercetare, susținerea reciprocă în demersurile ştiințifice şi schimbul de studenți. Totodată, anul trecut, la invitația Universității Ling Tung din Taiwan, conducerea ULBS a susținut o conferință pe tema excelenței în management. Rectorul Universității din Sibiu le-a prezentat atunci celor 150 de participanți strategia de management universitar şi de internaționalizare a ULBS.

Rectorul ULBS, Ioan Bondrea, a rostit un discurs la aniversarea partenerilor din Taiwan

Rectorul ULBS, Ioan Bondrea, a rostit un discurs la aniversarea partenerilor din Taiwan

Universitatea Ling Tung este una din cele mai prestigioase instituții de învățământ din Taiwan, primind în ultimii zece ani cel mai înalt calificativ din partea Ministerului Educației pentru programele de business.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*