Ultima reprezentație acasă

HC Sibiu joacă, luni, 8 aprilie, ultimul meci din acest sezon pe teren propriu. Handbaliștii sibieni primesc vizita celor de la CS Minaur Baia Mare.

Meciul vine după o înfrângere a formației sibiene. Handbal Club Sibiu s-a întors cu un eșec de la Odorhei, unde a dat piept, sâmbătă seara, cu echipa locală HC Szejke. Handbaliștii sibieni au cedat partida cu scorul de 31-21, meciul fiind însă mai echilibrat decât o arată scorul final.

 „Urșii” s-au așteptat la o partidă dificilă, având în vedere că au jucat cu o echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. Adversarii au profitat și de această dată de avantajul propriului teren, reușind să câștige partida din etapa a 8-a a Diviziei A. Jocul a fost mai echilibrat în prima parte, când gazdele au intrat la pauză cu un avantaj de doar 3 goluri, scor 15-12, însă au reușit în cele din urmă să se distanțeze pe parcursul reprizei secunde.

Meci echilibrat

La finalul partidei, oficialii HC Sibiu au apreciat că meciul a fost unul echilibrat, însă arbitrajul și-a spus cuvântul. „Jocul a fost mai echilibrat decât o arată scorul, la final echipa gazdă câștigând meciul pe merit. Însă, cu toate că am avut parte de un meci frumos și echilibrat, deciziile arbitrilor au reușit să producă iritare în ambele tabere și în public. Drept dovadă, echipa noastră a suferit 7 eliminări și nu a primit nicio lovitură de la 7 metri, față de cele 6 de care au beneficiat adversarii”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

Pentru HC Sibiu au înscris: Ovidiu Pasere 8 goluri, Răzvan Briotă 4, Mihai Blaga 3, Robert Micloș 3, Bogdan Alexandru 2 goluri, Horațiu Căpățână 1 gol.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*