Ultima reprezentație! FC Hermannstadt primește vizita echipei Sportul Snagov în ultima etapă a turului

FC Hermannstadt joacă în ultima etapă a turului pe Stadionul Municipal din Sibiu cu Sportul Snagov.

Partida va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 14.00. Fotbaliștii sibieni au nevoie de victorie pentru a-și menține poziția de lider la jumătatea întrecerii. FC Hermannstadt are 41 de puncte cu o etapă înainte de finalul turului și se află la distanță de un punct față de ocupanta locului 2, Dunărea Călărași, și 5 de Chindia Tîrgoviște, echipa de pe locul 3. FC Hermannstadt are nevoie de o nouă victorie pentru a încheia prima jumătate a sezonului pe primul loc, indiferent de rezultatele din celelalte meciuri.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care se închide bine și care a primit doar 13 goluri până acum. Terenul nu se prezintă în condiții tocmai bune, dar sperăm să nu ne pună probleme. Chiar dacă au marcat puțin, doar 16 goluri, jucătorii Sportului stăpânesc destul de bine arma atacului rapid și a contraatacului. Sportul are în componență câțiva jucători tineri, de reală valoare. Avem nevoie de o victorie pentru a fi siguri că rămânem pe primul loc. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion, iar la final sperăm să sărbătorim împreună un nou succes”, a declarat antrenorul principal al FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Pelici se va putea baza pe serviciile căpitanului Răzvan Dâlbea, revenit după unele probleme de ordin medical, dar va lipsi, în schimb, fundașul Cătălin Pîrvulescu.

Echipa sibiană vine după egalul de la CS Mioveni, din etapa trecută.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*