Umiliți la Cluj! FC Hermannstadt, aproape cea mai slabă apărare din Liga I, cu 13 goluri încasate în cinci etape

CFR Cluj a urcat pe primul loc în Liga I de fotbal, după ce a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea.

Dan Petrescu a ales şi la acest meci să-şi menajeze jucătorii pe care se bazează în competiţiile europene, dar la fel ca şi în primele patru etape echipa s-a descurcat excelent fără jucătorii titulari. Tehnicianul campioanei a reuşit să-şi creeze un lot extrem de puternic cu două variante pe fiecare post, iar CFR Cluj se poate lăuda cu două echipe valoric egale.

Adrian Păun a deschis scorul pentru campioni (14), dar oaspeţii au preluat controlul jocului şi au ratat mai multe ocazii clare de gol. Andrei Mureşan a respins de pe linia porţii mingea şutată de David Caiado (31), portarul Cosmin Vâtcă a respins şutul lui Jo Alves (52), iar apoi a fost la post la mingea expediată din careu de Alexandru Dandea (68).

Petrişor Petrescu a nimerit bara cu un şut de la 17 metri (82), după care clujenii au tranşat soarta meciului, marcând prin Valentin Costache (84) şi Billel Omrani (89 – penalty).

FC Hermannstadt este echipa cu a doua cea mai slabă apărare, încasând 13 goluri în cinci etape, iar CFR este formaţia cu cel mai bun atac, 13 goluri înscrise.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*