Un copil de 13 ani este cercetat de poliţiştii din Sibiu, după ce a furat un autoturism şi a produs un accident rutier, a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu. 

Potrivit sursei citate, minorul, din oraşul Avrig, a sustras maşina unei rude şi condus-o pe o stradă din localitatea de domiciliu. El a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. “Autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza oraşului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experienţă la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere a reţelei electrice”, se arată în comunicatul Poliţiei.

foto: arhiva

În autoturism se mai aflau alţi trei minori cu vârste de 13, 14, respectiv 15 ani, toţi din Avrig, care, imediat după producerea accidentului, au fugit de la faţa locului.

Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre cei patru copii nu a fost rănit. Cel care s-a aflat la volan este cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*