Un festival 100% local

Cea de-a patra ediție a Festivalului de pe Scări, care va avea loc anul acesta între 1 și 3 septembrie, îi va delecta pe sibieni și turiști cu recitalurile unor artiști sibieni de renume și cu produsele naturale ale mai multor întreprinzători locali.

Vor cânta live Radu Nechifor, Teodora Pop, DreamCatchers Band, Mr. Pop și grupul vocal de jazz „Harmony”.

Spectatorii însetați vor putea gusta berea artizanală „1717”, fabricată în Sibiu conform unei tradiții vechi de două secole, iar iubitorii de hrană sănătoasă se vor putea îndulci cu miere naturală ecologică din Hamba.

 

„Ne-am propus, încă de la prima ediție, să aducem  mai mulți oameni pe scările Turnului, să afle lumea de străduța asta minunată, și să promovăm zona Pasajului Scărilor. Am adus câte ceva nou de fiecare dată, iar numărul spectatorilor a crescut de la an la an”, spune artista Teodora Pop, inițiatoarea acestui festival de vecinătate. „Anul acesta, festivalul capătă o nouă dimensiune – promovarea antreprenorilor locali. Vom avea, pentru prima dată, expozanți care-și vor prezenta produsele în spațiul din fața Casei Calfelor”, a adăugat Loredana Kaschovits, co-organizatoarea ediției din 2017 a festivalului. „Vom continua colaborarea mai veche cu Asociația ALEG, care va organiza ateliere pentru adolescenți, în care aceștia vor învăța să-și construiască relații sănătoase, și vom avea ateliere pentru copii organizate de Incubator107”, susține Kaschovits.

Organizatorii promit o recompensă de senzație pentru cei care susțin antreprenorii locali: un zbor cu paramotorul, oferit de Parapanta Sibiu ca premiu la o tombolă la care vor putea participa toți cei care cumpără de la expozanții prezenți în festival.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*