Un fost fotbalist sibian, bătut crunt într-un magazin! Agresorii au rămas necunoscuți

Fostul fotbalist sibian Dumitru Pârvu a fost bătut cu pumnii și picioarele, într-un magazin non-stop de pe Bulevardul Mihai Viteazul. La câteva săptămâni de la incident, Poliția nu a reușit încă să găsească făptașii.

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii decembrie, iar înregistrările de pe camerele de luat vederi din magazin arată cum fostul portar se ceartă cu un alt bărbat, după care este lovit în zona capului și a corpului, de mai multe ori, cu pumnii și picioarele.

În speranța de a da de urma făptașilor, familia victimei a publicat imaginile video pe o platformă de socializare și cere ajutorul sibienilor pentru a-i identifica pe agresori. Polițiștii de la secția 1 din Hipodrom se ocupă de caz.

„Trebuie să îi găsim pe cei trei, pe făptuitorul principal sau pe ceilalți doi însoțitori. Cineva trebuie să îi recunoască! Să ne ajute Dumnezeu să-i găsim!”, spune Ioana Cristea, sora lui Pârvu. Cine poate da relații este rugat să contacteze Poliția sau familia victimei la telefon 0749.292.319.

One Comment

  1. Andrei says:

    Omul e jos si el il mai loveste. Muierea care e cu ei sta si se uita, ceilalti care vin in magazin il lasa pe jos, vanzatorul e absent, nu-l intereseaza.. Asta e Sibiul, nu va suparati de intrebare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*