Un polițist sibian aleargă la Maratonul Internațional Sibiu 2018

Daniel Scrob, agent șef adjunct în cadrul Serviciului Ordine Publică din IPJ Sibiu, aleargă astăzi la Maratonul Internațional Sibiu pentru noul sediu al Palatului Copiilor.

Impresionat de efortul cadrelor didactice ale Palatului Copiilor Sibiu, care doresc să le ofere elevilor un spațiu adecvat de lucru, Daniel a decis să concureze în cursa de 10 kilometri pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare reabilitării parțiale a noului sediu.

„În plus, pentru colegul nostru este o onoare faptul că aleargă acasă după ce a cucerit mapamondul participând la numeroase curse de marș, alergare, ștafete cros, semimaraton și maraton”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției județene.

Daniel Scrob este sibian, are 35 de ani și este angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004. În plan sportiv, Daniel este multiplu campion național și internațional de atletism. Numai în ultimele două luni, polițistul a acumulat un palmares impresionant:

· 15 aprilie – Cluj Napoca Semimaratonul International Wizz Air – locul 3 general, locul 1 categorie +35 ani.

· 22 aprilie – Brașov – locul 1 proba de 9 km in cadrul enenimentului Maraton Brașov 2018.

· 28 aprilie – locul 1- Semimaratonul Aiud.

· 6 mai – Târgu Mureș – locul 2 general, locul 1 categorie +35 ani la proba de 10 km din cadrul evenimentului Mures Half Marathon.

· 11 mai – Alba Iulia – locul 1 Crosul Europei.

· 13 mai – București – locul 2 la proba de 10km a evenimentului Bucharest International Half Marathon.

· 18-20 mai – Alicante, Spania – Campionatul European de alergare pe șosea: vicecampion european cu ștafeta României în cursa de 3×4 km; medalie de bronz la proba de semimaraton pe echipe.

Pentru a-l susține pe Daniel în proiectul „Împreună pentru Palatul Copiilor Sibiu”, puteți accesa următorul link: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=2727. Alergătorii susţin cauza preferată prin achitarea taxei de participare, iar susţinătorii, prin donaţii directe pe site-ul evenimentului. Până acum, cele 26 de cauze au strâns peste 457.000 de lei. Potrivit organizatorilor, zece cauze au depăşit ţintele pe care şi l-au propus, iar 16 mai au nevoie de susţinere. Susţinerile continuă până la 1 iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*