Un producător elveţian de frigidere va crea 130 de noi locuri de muncă printr-o investiţie de 20 de milioane de euro în Zona Industrială Vest

Un producător elveţian de frigidere va deschide, în această vară, o fabrică în Zona Industrială Vest situată la periferia municipiului Sibiu, unde vor lucra 130 de angajaţi.

Este vorba despre o investiţie estimată la peste 20 de milioane de euro, potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură locală, Gheorghe Aldea, citat de Agerpres. „În următoarele zile, oraşul în care ne aflăm va fi gazda a două evenimente importante economice. În primul rând, este vorba de deschiderea unei noi unităţi de producţie, o fabrică de frigidere, o investiţie de peste 20 de milioane de euro, care are la bază capital elveţian”, a anunţat, astăzi, Gheorghe Aldea.

Acesta a făcut anunţul în timpul conferinţei internaţionale „Oportunităţi de investiţii în judeţul Sibiu – Valoare adăugată afacerii tale”, organizată de către Consiliul Judeţean.

Contactat telefonic de corespondentul Agerpres, Gheorghe Aldea a precizat că investitorul elveţian este posibil să înceapă producţia peste două săptămâni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*