Un sibian a mers în trei orașe după ce a aflat la telefon că are coronavirus. A ținut cu dinții să aibă hârtie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au constatat o infracțiune de zădărnicirea combaterii bolilor. Polițiștii au fost sesizați că ieri, la o clinică medicală din municipiul Mediaș, s-a prezentat o persoană care ar fi afirmat în public că dorește să îți ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunțat telefonic că este confirmat pozitiv.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu l-au mai găsit la clinică pe bărbat, însă în urma verificărilor i-au stabilit identitatea, precum și faptul că bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Copșa Mică, în urma efectuării unei serii de analize medicale, în data de 15.10.2020 a fost confirmat pozitiv cu virusul SARSCoV-2 (confirmare făcută online).

Ieri, deși știa că are coronavirus, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză, iar ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații amănunțite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii.

Astfel, bărbatul a trecut prin Copșa Mică, Mediaș și Sibiu.

În baza acestor date și informații, polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru zădărnicirea combaterea bolilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*