Unde lucrează cele mai multe cadre medicale infectate cu noul COVID-19?

Aproape toate cadrele medicale infectate cu COVID-19 din judeţul Sibiu sunt angajate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, care tratează pacienţii adulţi cu noul coronavirus, a precizat azi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan.

„Conform ultimelor date oferite de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de 11 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. Cele 11 persoane care sunt confirmate pozitiv şi internate în cadrul SCJU Sibiu, provin din următoarele unităţi medico-sanitare: şapte din cadrul SCJU Sibiu; doi din cadrul UPU SCJU Sibiu; unu din cadrul Synevo şi unul din cadrul Centrului Stomatologic”, a declarat Andreea Ştefan.

Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei, până în prezent, în judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 80 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 69 au fost declarate vindecate şi externate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*