Ușoară creștere a numărului de cazuri la Sibiu

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 510 persoane, dintre care 33 de copii.

Până la data curentă, au fost declarate vindecate și externate 432 persoane, iar 43 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1847 persoane izolate și 23 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon, la care sibienii au efectuat, în ultimele 24 de ore, 117 apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

Ieri, 6 iunie, au fost verificate 1.377 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, iar două persoane care nu au respectat măsura izolării au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*