Vânătoarea de ouă

6 aprilie 2013, ora 12:00
Sibiu, DJ 106 Sibiu-Păltiniş KM 23,
Zona Vălari
Arka Park Păltiniş în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu organizează sâmbătă, 6 aprilie 2013, evenimentul Vânătoarea de ouă.
Vânătoarea ouălor de Paşte este una dintre cele mai vechi tradiţii anglo-saxone care celebrează venirea primăverii şi renaşterea naturii. De aceea Arka Park Păltiniş în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu au creat acest eveniment pentru familii, unde de la cel mai mic la cel mai mare pornesc în căutarea ouălor de Paşte în incinta parcului de aventură Arka Park.

Natura şi petrecerea timpului liber alături de familie sunt părţi integrante şi contribuie la calitatea vieţii. Vânătoarea de ouă este una dintre cele mai amuzante şi plăcute activităţi pascale, iar mediul natural va permite să vă bucuraţi de aer curat şi curăţenie, fiind locul perfect pentru sănătatea şi fericirea copiilor.
Programul evenimentului:
Ora 12:00 – Confecţionarea coşuleţelor pentru ouă Ora 12:45 – Vânătoarea de ouă Ora 13:15 – Premierea
Vânătoarea se poate organiza ca o competiţie între familii sau individual. Regulile sunt foarte simple: familia (grupa) sau persoana care reuşeşte să adune cele mai multe ouă câştigă vânătoarea.
Toţi participanţii vor primi diplome şi vor păstra ouăle de ciocolată găsite.
Nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te în competiţie!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*