„Vânătoarea ouălor“ la Arka Park

Arka Park Păltiniş, în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu, organizează sâmbătă, 16 aprilie, evenimentul cunoscut sub numele de „Vânătoarea de ouă“.

Vânătoarea ouălor de Paşte este una dintre cele mai vechi tradiţii anglo-saxone care celebrează venirea primăverii şi renaşterea naturii. De aceea, Arka Park Păltiniş, în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu, au creat acest eveniment pentru familii, unde sibienii, de la cel mai mic la cel mai mare, pornesc în căutarea ouălor de Paşte în incinta parcului de aventură Arka Park. „Natura şi petrecerea timpului liber, alături de familie, sunt părţi integrante şi contribuie la calitatea vieţii. Vânătoarea de ouă este una dintre cele mai amuzante şi plăcute activităţi pascale, iar mediul natural vă permite să vă bucuraţi de aer curat şi curăţenie, fiind locul perfect pentru sănătatea şi fericirea copiilor“, spun organizatorii.

Distracție și tombolă

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11. Astfel, până la ora 11.30, se vor confecţiona coşuleţele pentru ouă. De la 11.30 la 12.15, va avea loc „Vânătoarea de ouă“, iar de la ora 12.15 va avea loc tombola şi premierea la „Colţul cu poveşti“, organizat de Centrul Cultural German Sibiu. Sibienii sunt aşteptaţi cu numeroase cărţi în limba germană, cu întâmplări de Paște amuzante şi captivante, pe care le vor putea citi înainte de începerea activităţii de confecţionare a coşuleţelor, precum și cântecele de primăvară, care cu siguranță îi vor încânta. După ce participanţii şi-au confecţionat coşuleţul, familiile cu copii pornesc în căutarea ouălor de ciocolată în incinta parcului. Pentru tombola organizată de Arka Park, fiecare participant va primi un număr. După ce toată lumea a terminat de adunat ouăle de ciocolată, vor fi extrase în mod aleatoriu cinci numere câştigătoare. Arka Park le va oferi persoanelor care deţin numărul extras accesul la activitatea de escaladă. Toţi participanţii vor primi diplome şi vor păstra ouăle de ciocolată găsite. În caz de vreme nefavorabilă, activitatea se va desfășura în spațiile Arka Park Indoor Climbing Sibiu, de pe str. Frigoriferului nr. 6.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*