Victorie categorica pentru sibieni

CSU Atlassib Sibiu se întoarce cu o victorie după meciul din deplasare de la Universitatea Cluj. Gazdele nu au avut nicio șansă în fața sibienilor care nu i-au lăsat să se apropie, niciun moment la o diferență mai mică de 12 puncte. Universitatea Cluj- CSU Atlassib Sibiu s-a terminat 71-97 (15-20, 16-32, 21-15, 19-30).

Sibienii au plecat optimiști în deplasarea de la Cluj și au reușit să facă o un meci bun, îmotriva Universității. Deși echipa clujeană a achiziționat noi jucători străini, gazdele nu au avut nicio șansă. Galben albaștrii au reușit să marcheze frumos și au făcut o partidă așa cum și-au propus-o.”Pentru noi meciul a fost fără problem. Ei au avut 3 sau 4 jucători străini despre care nu aveam informații. La un moment dat s-au apropiat la 12 puncte, dar până la sfârșit nu au fost probleme. Am jucat fără LeRoy care e accidentat puțin. Ar fi putut juca, dar nu am vrut să forțeze, nu am vrut csu victoriesă riscăm. Urmează 3-4 meciuri foarte foarte grele pentru noi și vom vedea cum va fi. Urmează meciul cu Ploieștiul, apoi Oradea, Cluj, apoi Steaua. Obiectivul nostrum momentan este să regătim foarte bine meciul cu Asesoft și apoi vom vedea”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
Au marcat pentru Sibiu: Milos Bojovic 25 puncte, Lear Seals 21 puncte, Christopher Lee 20 puncte, Gediminas Zyle 16 puncte, Slobodan Popovic și Brandon Jonson câte 5 puncte, Gergian Păun 3 puncte iar Octavian Popa Calotă 2 puncte.
Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează o partidă extrem de dificilă, în compania liderului campionatului, Asesoft Ploiești, meci care se va disputa sâmbătă 24 ianuarie 2015, de la orele 17:30. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*