Victorie cu Steaua, în primul meci oficial disputat în fața propriilor fani

BC CSU Sibiu a reușit să învingă pe CSA Steaua București, într-o partidă extrem de disputată, încheiată la scorul 84-80  (22 – 23, 22 – 23, 15 – 18, 25 – 16). Următorul meci oficial se va juca miercuri, la Oradea, în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, urmând ca sâmbătă, BC CSU Sibiu să joace în campionat, în deplasare a Dinamo.

CSU Sibiu a început în forță partida de seara trecută, cu multă energie și dorință de victorie. În fața unei săli pline, baschetbaliștii sibieni au dat piept cu o echipă puternică, CSA Steaua București. Partida a fost una extrem de echilibrată, iar oaspeții au preluat conducerea încă din prima secvență. Până la pauză, Steaua reușea să mențină ritmul intens, iar BC CSU Sibiu se vedea condusă la o posesie. Reveniți pe parchet, oaspeții au continuat meciul bun, dar jucătorii lui Dan Fleșeriu au dovedit mai multă luciditate pe final. Cu un sfert 4 de excepție, încheiat în favoarea sa, BC CSU Sibiu își asigura victoria, la 4 puncte.

”O victorie venită la timp pentru noi. Era important pentru noi să o obținem, indiferent de jocul prestat. S-a văzut tensiunea mare la băieți și dorința de a câștiga. E greu să vii după trei înfrângeri și asta s-a văzut în jocul nostru. La final am fost puțin mai lucizi ca Steaua și cred că asta ne-a adus victoria. Sper că vom crește și vom reuși să jucăm în viteză, așa cum am făcut echipa să joace în ultimele sezoane. Suntem la o viteză mult mai mică decât îmi doresc eu și suntem obișnuiți să facem”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu, la finalul partidei.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Barry Stewardt 18p, Isaiah Philmore 15p, Randal Falker 14p, Lucas Tohătan 12p, Christopher Cooper 8p, Jared Jordan și Rolland Torok câte 7p, Jordan Chatman 3p.

În  următoarea etapă de campionat, BC CSU Sibiu joacă la Dinamo, sâmbătă, 26 octombrie, ora 20:15, dar până atunci, galben-albaștrii mai au de disputat un meci în FIBA Europe Cup, în deplasare la Oradea, miercuri, 23 octombrie, de la ora 19:00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*