CSU Atlassib Sibiu a ieșit învingătoare după meciul disputat, vineri seara, în compania celor de la SCM U Craiova, scor final 75 – 61 (18 – 14, 21 – 14, 15 – 16, 21 – 17). Victoria a fost dedicată de antrenor, celui mai bun prieten al său, Sasa Tesic, care a murit, pe neașteptate, zilele trecute.

csu atlasib

Jucătorii sibieni au făcut un meci bun, în Sala Transilvania, în prezența fanilor care i-au încurajat în continuu. Venirea lui Leroy Hurd la CSU Atlassib Sibiu s-a dovedit de bun augur. Deși a sosit de doar două zile la echipă, americanul care măsoară 2,03 m, s-a dovedit a fi cel mai bun marcator, reușind să marceze 22 de puncte. Deși Drazen Bubnic și Slobodan Popovic au lipsit din această partidă, sibienii au avut o prestație foarte bună. Octavian Popa Calotă a marcat 17 puncte, Chrisopher Lee 16, Milos Bojovic 12, LeVar Seals 6, iar Brandon Johnson 2 puncte. La finalul partidei, vizibil afectat de o pierdere personală importantă, antrenorul CSU Atlassib Sibiu și-a felicitat jucătorii și a dedicat victoria celui mai bun prieten al său.

”Sunt foarte mulțumit de modul în care au jucat  jucătorii noștri și de atitudinea lor în acest meci. E foarte greu să joci atât de bine în defensivă si să primești doar 61 de puncte pe parcursul meciului. Cred că noul jucător, Leroy Hurd, ne-a ajutat foarte mult, s-a acomodat foarte foarte repede, deși a venit la noi de doar două zile. Nu vreau să pun pe nimeni mai presus de ceilalti, și Chris fost foarte bun, și Bojovic a fost foarte bun, și Seals a fost foarte bun, și Calotă a fost foarte bun, și B.G. a fost foarte bun, și toți jucătorii care au jucat, au ajutat în obținerea acestei victorii. Diferența de la recuperări, noi avem cu 16 recuperări mai mult, ne arată că într-adevăr am luptat în acest meci foarte bine și dacă vom continua așa, și sunt sigur că vom continua așa, cred că vor veni vremuri mai bune la Sibiu. În final, vreau să dedic această victorie celui mai bun prieten al meu care a murit zilele acestea, Sasa Tesic”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

După victoria din această seară, pentru Sibiu urmează încă un meci pe teren propriu, pe 19 decembrie 2014, vinerea viitoare, în compania celor de la BCM U Pitești, începând cu orele 18:00.

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*