Victorie la Pitești pentru CSU Atlassib

Jucătorii CSU Atlassib Sibiu se întorc de la Pitești cu o victorie importantă, adjudecată la capătul a patru sferturi echilibrate.

Sibienii au câștigat cu scorul de 80 la 76(22-18; 16-22; 20-19; 22-17), după ce, în ultimele două etape, au fost învinși la diferențe extrem de mici.

„A fost o partidă extrem de dificilă, așa cum ne și așteptam. Băieții noștri au depus un efort extrem de mare, în special în apărare, și, de data aceasta, s-a văzut. A fost al treilea meci în care am fost așa aproape de adversar și spuneam înaintea meciului că ar fi fost timpul să începem să câștigăm. Piteștiul  are o echipă foarte bună și sunt convins  că va urca în curând mai sus, pe locurile 7-8 sau, cine știe, chiar în primele 6. Diferența, în această seară, s-a făcut la determinarea în apărare și la disciplina de joc, dar, repet, Piteștiul are o echipa senzațională, cu foarte multe «guri de foc» și ne-a fost foarte greu”, a comentat, aseară, la finalul partidei, antrenorul Dan Fleșeriu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat:  Calotă 14p,  Lalovic 12p, Paul 12p, Gilbert 12p, Mijajlovic 10p,  Hardy 9p,Harrison 8p, Cioacata 3p.

În etapa următoare,  CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la CS Energia Tg. Jiu, sâmbătă,  de la 17.30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*