Victorie pentru BC CSU Sibiu în primul meci al sezonului

Baschetbaliștii sibieni au debutat cu dreptul în noul sezon, în fața propriilor fani care i-au susținut frenetic din tribună. Jucătorii BC CSU Sibiu au fost la conducere pe tot parcursul partidei jucate în Sala Transilvania cu cei de la SCM U Craiova, iar la final tabela a indicat 88-72 (26 – 16, 20 – 21, 21 – 23, 21 – 12).

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:”Cred că a fost un meci care putea fi mai bun din partea noastră.  Am jucat într-o viteză foarte mică, față de cum mi-aș dori eu. Se vede că jucătorii încă nu sunt obișnuiți să joace împreună, ci mai mult individual, astfel că le-a fost foarte greu să paseze mingea. Au fost doar două-trei faze, în tot meciul, și cam atât. Am reușit să îi batem pe calitatea individuală mai bună, pe pregătire fizică mai bună. I-am surprins cu capcane și am reușit să ținem o mulțime de mingi la noi, marcând puncte ușoare. Totuși, cred că putea fi mult mai bine, atât în apărare, cât și în atac”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Drumul spre victorie

Referitor la Marcel Davis care și-a făcut debutul oficial ca baschetbalist profesionist, Dan Fleșeriu a afirmat că ”S-a descurcat foarte bine în prima repriză, apoi, în a doua, era să readucă Craiova în meci, după 3 sau 4 greșeli consecutive. Voi fi mulțumit dacă va reuși să țină nivelul așa cum a început.  A fost greu și a avut emoții. I-a intrat prima minge și asta a contat mult pentru el pentru că a a reușit să marcheze după 5 aruncări fără ratare. Doar că atunci când a început să facă greșeli, le-a făcut pe toate. Sunt mulțumit de  fiecare dintre ei. Și Radu Paliciuc a jucat bine de când a intrat, poate ar fi trebuit să îl bag mai repede. Vlad Tincu a încercat să facă apărare și a făcut repede două faule, dar eu asta și aștept de la jucătorii care vin depe bancă. Îmi doresc să avem mai mult recuperări decât adversarii și să reușim să băgăm mingea mai mult de sub coș, la pivoți, cu care azi am dominat”.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Igor Mijajlovic 21p, Marcel Davis 20p, Boris Lalovic 16p, Kevin Hardy 13p, Bogdan Popescu 12p, Christopher Cooper 4p, Vlad Tincu 2p.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu se deplasează la Steaua, acolo unde va juca vineri, 23 septembrie, de la ora 19:30, partidă care va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*