Victorie pentru Sibiu: oraşul a fost ales câştigător în proiectul Save Our Spot

 

 

 

 

Skatepark-ul din Sibiu va fi refăcut de la zero de către Burn Energy şi revista Kingpin

Burn Energy şi Revista KingPin, organizatorii proiectului Save Our Spot, anunţă parcul de skateboarding din Sibiu ca fiind cel de-al treilea skatepark câştigător în cadrul proiectului Save Our Spot, care va beneficia de o renovare completă din partea organizatorilor.

În luna aprilie 2012, Burn Energy în colaborare cu revista KingPin, una dintre cele mai imporate reviste de skateboarding din Europa şi cea mai importantă platformă on-line a comunităţii de skateboard, lansau proiectul Save our Spot, un proiect european unic şi inovator, prin care 4 parcuri de skateboard din Europa vor fi renovate complet.

Până la data de 1 mai 2012, riderii români care care şi-au dorit un parc de skateboard adevărat au vizitat  http://kingpin.mpora.com/burn-sos, au trimis poze cu locurile în care se dau pe skateboard şi au motivat de ce acel loc are nevoie de o renovare completă.

Înscrierile venite din Sibiu au convins juriul proiectului şi, aşa cum au promis, în vara 2012, după ce au renovat alte două parcuri de skateboarding din Polonia şi Ungaria, Burn Energy şi KingPin au adus în România o echipă profesionistă care va face toate lucrările de renovare necesare pentru ca acest loc să devină un parc de skateboard adevărat.

 

Lucrarile de renovare se vor desfăşura în perioada 30 iulie – 3 august iar din echipa Burn SOS Crew care va efectua lucrările de renovare fac parte skateboarderii internaţionali Jean-Marc Soulet şi Rasmus Sand, membri ai echipei internaţionale de sportivi profesionişti Burn.

Noul skatepark va fi inaugurat sâmbătă, 4 august, la ora 11.00, când comunitatea de skateboarding din Sibiu şi din întreaga ţară este invitată de către Burn Energy la o competiţie de skateboarding la care vor fi prezenţi în calitate de invitaţi speciali 2 nume mari ale skateboardingului internaţional: Jean-Marc Soulet şi Rasmus Sand. Competiţia este dotată cu premii substanţiale: premii în bani şi echipamente în valoare de 2000 euro.

Proiectul Save our Spot este cu atât mai relevant pentru România, cu cât parcurile de skateboard din ţara noastră sunt de cele mai multe ori improvizate sau lăsate în paragină. Cu toate acestea, acest sport nu duce lipsă de adepţi sau de sportivi talentaţi, mulţi dintre aceştia participând la concursuri internaţionale de skateboard organizate în România sau în alte ţări din Europa. Printre aceştia se numără şi Adolf Gherghelah (24), George Bărbulescu (19) şi Cristian Benescu (29), membrii ai primei şi singurei echipe de sportivi profesionişti – Burn Team – şi unii dintre cei mai titraţi skateboarderi din România.

 

www.facebook.com/burn

www.kingpinmag.com/burn-sos

http://www.facebook.com/the.oven.byburn#!/events/471183899559372/

 

Despre Burn

Burn este combustibilul celor care folosesc multă energie creativă. Începând cu iarna anului 2009, proiectul Burn Snow şi-a asumat rolul de facilitator al creativităţii şi inovaţiei în rândul comunităţii de snowboard din lume. Programul a fost creat pentru a sprijini idei noi, pentru a răsplăti pasiunea pentru acest sport şi pentru a-i încuraja pe cei care se identifică cu abordarea Burn Energy.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*