IMG_8047CSU Atlassib Sibiu a câștigat partida cu BC Timba Timișoara, meci disputat seara trecută,  în Sala Transilvania din Sibiu, scor 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26).

Sibienii au început în forță partida cu Timba, primii cinci care au intrat în teren fiind: Milos Bojovic, LeVar Seals, Cristopher Lee, Brandon Johnson și Slobodan Popovic.  Evoluția lotului sibian a fost la înălțime, cu toate că au existat câteva accidentări. Timișorenii însă nu au putut ține pasul cu jucătorii sibieni, astfel că partida a fost dominată de gazde.
”A fost un meci mai ușor decât ne așteptam. Până acum nimeni nu a câștigat atât de ușor cu Timba. E adevărat că ei au rămas fără un jucător bun, un pivot, care a plecat și probabil că și din acest motiv a fost mai ușor pentru noi. Atitudinea echipei mele a fost bună astăzi, deși am avut două-trei accidentări înainte de meci. Chris Lee nu a jucat sută la sută la capacitatea lui, Popovic da, iar Flavius Lăpuște nu a putut să joace. Pentru aceasta sunt fericit că nu am avut meci foarte greu, iar de acum vom începe să ne pregătim pentru umătorul meci, cel cu Energia Rovinari”, a declarat Miodrag Perisic, la finalul partidei.
Întrebat dacă se aștepta ca echipa antrenată de el să puncteze peste100 de puncte, Perisic a spus că acest lucru e mai puțin important pentru el. ”Asta numai pentru fani este important. Mie îmi place mai mult când e rezultat 65 la 48, pentru că asta înseamnă că apărarea a fost foarte bună. E important că toată lumea a jucat, toată lumea are șanse. Ei (n.r. Timba) au pierdut până acum meciuri la 10 puncte, la 5-6 puncte. Asta înseamnă că Timba nu este o echipă rea deloc, dar probabil că astăzi noi am fost mai buni și noi am câștigat”, a mai spus Perisic. În ultimele minute de joc în teren au intrat și jucători mai tineri, precum Norbert Pascu, Vlad Tincu, Lucian Manițiu și Georgian Păun.
Milos Bojovic a avut o prestație extrem de bună, reușind să înscrie 32 de puncte pentru CSU Atlassib Sibiu. Au mai marcat: Slobodan Popovic și LeVar Seals câte 13puncte, Octavian Popa Calotă și Brandon Johnson câte 12 puncte, Norbert Pascu 8 puncte, Christopher Lee și Drazen Bubnic câte 4 puncte și Vlad Tincu 3 puncte.

Următorul meci pe care CSU Atlassib Sibiu îl va disputa va avea loc duminică, 23 noiembrie 2014, în deplasare, cu Energia Târgu Jiu.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*