Victorie zdrobitoare a sibienilor

IMG_8047CSU Atlassib Sibiu a câștigat partida cu BC Timba Timișoara, meci disputat seara trecută,  în Sala Transilvania din Sibiu, scor 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26).

Sibienii au început în forță partida cu Timba, primii cinci care au intrat în teren fiind: Milos Bojovic, LeVar Seals, Cristopher Lee, Brandon Johnson și Slobodan Popovic.  Evoluția lotului sibian a fost la înălțime, cu toate că au existat câteva accidentări. Timișorenii însă nu au putut ține pasul cu jucătorii sibieni, astfel că partida a fost dominată de gazde.
”A fost un meci mai ușor decât ne așteptam. Până acum nimeni nu a câștigat atât de ușor cu Timba. E adevărat că ei au rămas fără un jucător bun, un pivot, care a plecat și probabil că și din acest motiv a fost mai ușor pentru noi. Atitudinea echipei mele a fost bună astăzi, deși am avut două-trei accidentări înainte de meci. Chris Lee nu a jucat sută la sută la capacitatea lui, Popovic da, iar Flavius Lăpuște nu a putut să joace. Pentru aceasta sunt fericit că nu am avut meci foarte greu, iar de acum vom începe să ne pregătim pentru umătorul meci, cel cu Energia Rovinari”, a declarat Miodrag Perisic, la finalul partidei.
Întrebat dacă se aștepta ca echipa antrenată de el să puncteze peste100 de puncte, Perisic a spus că acest lucru e mai puțin important pentru el. ”Asta numai pentru fani este important. Mie îmi place mai mult când e rezultat 65 la 48, pentru că asta înseamnă că apărarea a fost foarte bună. E important că toată lumea a jucat, toată lumea are șanse. Ei (n.r. Timba) au pierdut până acum meciuri la 10 puncte, la 5-6 puncte. Asta înseamnă că Timba nu este o echipă rea deloc, dar probabil că astăzi noi am fost mai buni și noi am câștigat”, a mai spus Perisic. În ultimele minute de joc în teren au intrat și jucători mai tineri, precum Norbert Pascu, Vlad Tincu, Lucian Manițiu și Georgian Păun.
Milos Bojovic a avut o prestație extrem de bună, reușind să înscrie 32 de puncte pentru CSU Atlassib Sibiu. Au mai marcat: Slobodan Popovic și LeVar Seals câte 13puncte, Octavian Popa Calotă și Brandon Johnson câte 12 puncte, Norbert Pascu 8 puncte, Christopher Lee și Drazen Bubnic câte 4 puncte și Vlad Tincu 3 puncte.

Următorul meci pe care CSU Atlassib Sibiu îl va disputa va avea loc duminică, 23 noiembrie 2014, în deplasare, cu Energia Târgu Jiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat