Viețile neînfricate și aventurile stranii ale copiilor, la Astra Film Junior

Programul special pentru copii continuă de azi, de la ora 13:00, pe Astra Film Junior Online. Filmele pot fi urmărite gratuit pe paginile de Facebook și pe https://www.astrafilm.ro/online/.

Filmele ne introduc în lumile pline de vise și de încercări ale copiilor din diferite țări, lumi conduse de tradiții și obiceiuri specifice, în care se pot observa așteptările familiale și sensurile societății, copiii construindu-și propriul viitor cu mult curaj și cu multă dăruire.

În Mexic, Mariana o ajută pe mama ei să facă salată de cactus, iar Sebastian își îngrămădește pâinile în sombrero și se pregătește pentru livrarea lor. În Senegal, Adama, Idrissa, Fatou și Moustapha își duc viața într-o încăpere mică dintr-un cartier de pescari printre micul dejun cu lapte praf și tartine cu unt. În Maroc, Rachid încearcă să rezolve problema secetei prin punerea în scenă a poveștii “Ținutul vrăjitorului Ambala”, unde ea interpretează rolul lui Esperanto, un tânăr și cutezător războinic. În Africa de Sud, curajosul Wilder Ferreira înoată alături de rechini, învățând să-i iubească și să-i protejeze.

Program Astra Film Junior Online perioada 18-20 MAI

LUNI, 18 MAI, ora 13:00

Mexic și Senegal

MARTI, 19 MAI

Esperanto. Copiii apei: Rachid și seceta

MIERCURI, 20 MAI ora 13:00

Wilder si viața lui sălbatică

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*