Visma sprijină creșterea performanței BC CSU Sibiu

Compania Visma, cea care s-a alăturat familie galben-albastre în sezonul trecut, își consolidează poziția de partener de tradiție și continuă alături de BC CSU Sibiu și în sezonul 2017/2018.

După ce în sezonul competițional 2016/2017 s-a dovedit unul dintre partenerii cei mai apropiați echipei, compania Visma a decis să se implice mai puternic în sprijinirea performanțelor BC CSU Sibiu. ”Așa cum a promis, Visma este alături de CSU Sibiu și în sezonul următor. Ceea ce reușesc să facă cei de la CSU este extraordinar. Din păcate, fără susținere materială, oricâtă inimă ai pune, nu este îndeajuns. Nu suntem un club bogat, dar cu resursele limitate pe care le avem, cu cea mai valoroasă galerie din țară și cu profesioniștii de pe teren și de lângă, sunt convins că vom ține ștacheta sus mult timp de acum încolo”, a declarat Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL.

foto: Dragoș Dumitru

”Suntem onorați să ne putem baza în continuare pe aportul companiei Visma în sprijinirea echipei noastre. Dezvoltarea acestui parteneriat reprezintă o dovadă în plus că nu putem vorbi de progresul echipei fără stabilitate. Ne dorim să creștem performanțele BC CSU Sibiu mai departe și ne bucurăm că Visma ni se alătură acestui demers, dovedind, încă o dată, maximă implicare în ceea se numim noi <<familia galben-albastră>>”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*