Vocea omeniei

 

Unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la „Vocea României“, Ricardo Caria, va cânta duminică la Sibiu.

 

Dacă aţi urmărit emisiunea Vocea României şi l-aţi apreciat pe unul dintre cei mai simpatici concurenţi, Rocardo Caria, atunci aveţi ocazia să-l vedeţi live şi la Sibiu. Concertul, care face parte dintr-un amplu turneu naţional, va avea loc  duminică, de la ora 17, la Sala Thalia. Ricardo va urca pe scenă alături de alţi doi concurenţi de la „Vocea României“, sibienii Maria Cojocaru şi Vlad Simon.

 

 

Scop nobil

 

Prin intermediul turneului „Cântându-mi visul“,banii strânşi la Sibiu vor fi folosiţi pentru reabilitarea şi amenajarea unui centru rezidenţial pentru nevăzători în Cisnădioara.  „Fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil. Acest turneu îşi propune să ajute financiar Asociaţia Nevăzătorilor din România în fiecare oraş unde se va realiza concertul. Toate concertele vor va avea susţinerea intrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad, din care Ricardo Caria face parte din 2012, şi mulţi invitaţi, precum concurenţii de la «Vocea României» din ediţia a doua“, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

 

Ascensiune fulminantă

 

Ricardo Caria, un portughez de 33 de ani stabilit în România, a devenit celebru după ce a participat la emisiunea televizată „Vocea României“, în octombrie 2012.  Angajat încă de la vârsta de 25 de ani într-o multinaţională, Caria a fost trimis în România şi a rămas aici, deoarece a întâlnit-o pe Alina, cea care avea să-I devină soţie în 2006 şi alături de care are doi copii. În timpul facultăţii, ela făcut parte dintr-o formaţie, dar după ce şi-a terminat studiile nu a mai cântat decât la karaoke. A sperat că „Vocea României“ va fi rampa sa de lansare şi a avut dreptate. Încă de la primul refren „Bailamos“, Loredana şi Smiley şi-au întors scaunele. Până la o carieră solo nu a mai fost decât un pas.

 

Ricardo CARIA | cântăreţ

„Vreau să ajung să trăiesc după ideea de a face ceea ce iubim să facem şi nu ce trebuie să facem.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*