Vodafone își extinde acoperirea 2G, 3G și 4G în județul Sibiu

Vodafone Romania își extinde acoperirea în județul Sibiu și oferă unui număr mai mare de locuitori din municipiul Sibiu acces la servicii optimizate 4G, precum și la viteze ridicate de broadband, anunță operatorul telecom, într-un comunicat de presă.

De asemenea, pentru locuitorii din zonele rurale ale județului, Vodafone extinde acoperirea atât pentru serviciile 2G și 3G, cât și accesul la viteze ridicate de broadband. Asfel, acoperirea interioară include, de acum, 16.957 de persoane în plus, din 41 de localități din județ. De asemenea, acoperirea broadband de mare viteză include, de acum, 36.638 de persoane în plus, din 38 de localiăți rurale. „Locuitorii din orașul Sibiu se pot bucura și de noul Supernet 4G, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare“, au menționat reprezentanții companiei.

One Comment

  1. din pacate operatorii de telefonie mobila se intrec in oferte, dar uita de problema semnalului…sunt foarte multe orase din Romania in care semnalul lasa de dorit…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*