Votează candidații Alianței USR PLUS pentru ca România să fie bine reprezentată în Europa (P.E.)

Alianța 2020 USR PLUS are o listă completă, prezentată cu mult înaintea celorlalți, rezultată în urma alegerilor interne, la care au luat parte toți membrii celor două partide.

Ceea ce s-a întâmplat este o premieră pentru România și o garanție a faptului că cei care sunt pe lista USR PLUS sunt acolo datorită propriilor merite și competențe.

Pe de altă parte, listele celorlalte partide au apărut târziu, mult mai târziu și au fost alcătuite după criterii care nu au nicio legătură cu transparența și democrația. Aceleași negocieri interne, aranjamente, prietenii și interese meschine stabilesc cine intră pe listă și pe ce poziție.

Alianța 2020 USR PLUS este alternativa de care România europeană are nevoie acum. Votați pe 26 mai poziția 2 de pe buletinul de vot.


Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Mesagerul Press SRL. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 41190006.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*