Vremea rea le dă bătăi de cap șoferilor

Din cauza viscolului puternic, autoritățile au închis DN67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

Totodată, centrul INFOTRAFIC precizează că, pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeș-Pianu), circulația se desfășoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcția Sibiu. Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe benzile deschise.

În județul Vâlcea, până în data de 15 noiembrie, pe DN7, DN64,DN65C, DN67B și DN74, se vor aplica marcaje rutiere, iar circulația se va desfășura cu unele restricții temporare (alternativ sau cu redirijare de pe o bandă pe alta) în dreptul DN7C-Transfăgărășan este deschis circulației publice între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă (tronsonul kilometric 104 — 130+800, care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic. De asemenea, CNAIR informează că sectoarele cu pericol de căderi de stânci, pietre și viituri sunt între kilometrii 56+700 și 132+800.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*