Weekend-ul trecut a stat sub semnul Taekwon-do-ului. Grand Master Wim Bos a venit în România pentru a susţine Stagiul Internaţional de Taekwon-do Sibiu 2016

Centrul Aria a fost gazda unui eveniment sportiv deosebit, care a stat sub semnul Taekwon-do-ului. Maestrul Wim Bos (9 Dan) a onorat invitaţia PUMA Club şi a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi a sosit la Sibiu pentru a susţine un stagiu de pregătire pentru comunitatea de Taekwon-do din România şi nu numai.

sits-2016_foto-alexandru-cismaru-1Seminarul a avut loc în perioada 16-18 septembrie 2016 şi a reunit aprox. 150 de participanţi din partea a 17 cluburi sportive din toate colţurile României, plus o delegaţie sportivă din Republica Moldova. Acest seminar tehnic este pentru practicanţii de taekwon-do un mod ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate foarte bune la viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale.

Grand Master Willem Jacob Bos (9 Dan), de origine din Olanda, este o celebritate în lumea taekwon-do-ului şi unul dintre cele mai apreciate personalităţi din comunitatea europeană şi mondială de taekwon-do. În prezent, GM Wim Bos este Director tehnic în cadrul Federaţiei Italiene de Taekwon-do şi Director în cadrul Biroului de conducere al Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF.

Un nou stagiu

Maestrul şi-a propus să revină în România şi cu altă ocazie, declarându-se foarte încântat de oraşul nostru, de nivelul de pregătire al participanţilor prezenţi la stagiu, de efortul depus de PUMA Club şi de buna organizare a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Stagiul Internațional de Taekwon-do Sibiu este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2016 și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu Parteneri de eveniment: Andu, Gama, Aria Sport.

Mai multe informaţii pe website www.taekwondo-itf.ro şi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/FRTaekwondoITF.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*