Wizz Air suspendă toate cursele spre Marea Britanie, Olanda și Elveția

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că își suspendă zborurile între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda, de astăzi și până pe 18 aprilie inclusiv.

Wizz Air își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda

Compania Wizz Air nu va mai opera curse spre Marea Britanie, Elveția și Olanda, în următoarea perioadă, ca urmare a noilor restricții de călătorie impuse de autoritățile române, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19. Totodată, ca urmare a restricțiilor din România, dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial”, transmit reprezentanții companiei aeriene.

Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, transmit reprezentanții Wizz Air.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*