Zi importantă pentru Unimat

unimatCel mai nou centru comercial cu materiale de construcții și amenajări interioare și exterioare din Sibiu a fost inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute. Este vorba despre un nou concept de business în ceea ce privește vânzarea consultativă, lansat de Unimat, firmă din grupul CON-A. “Dorim să lansăm un nou concept de business, unic în ceea ce privește vânzarea consultativă, optim și mult mai funcțional decât ceea ce aveam în trecut. Asta, bineînțeles, pe lângă stilul modern și proaspăt în care este gândit și creat noul spațiu”, au explicat reprezentanții Unimat.

Evenimentul festiv, a cărei gazdă a fost directorul general ing. ec. Mihai Balaban, a avut loc la sediul firmei din Șelimbăr, str. Mihai Viteazu nr. 2B, și a reunit aproximativ 400 de constructori, arhitecți, meșteri, precum și furnizori de încredere ai Unimat, nume sonore în industria producătoare a materialelor de construcții: Knauf Gips, Lafarge, Lasselsberger-Knauf, Knauf-Insulation, Bramac, Tondach, Wienerberger, Elis Pavaje, Siceram, Ytong, Siniat, PPG-Trilak, Akzo Nobel – Sadolin, Rockfon ș.a. Conducerea Unimat a înmânat, cu această ocazie, o serie de diplome de excelență unor oameni care și-au pus amprenta asupra celor 15 ani de activitate ai Unimat, unul dintre aceștia fiind și ing. Mircea Bulboacă, președintele grupului CON-A.

Pentru ceilalți participanți la lansare, Unimat a pregătit o tombolă cu 160 de premii constând în materiale de construcții sau finisaje, scule și accesorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*