Zona Industrială Vest, aeroportul și o parte din Turnișor au rămas fără apă la robinete!

O avarie produsă azi-noapte, în jurul orelor 1.30, a lăsat fără apă Zona Industrială Vest. Reluarea furnizării va mai dura câteva ore.

SC Apă Canal SA Sibiu a anunțat sistarea furnizării apei pentru consumatorii din Zona Industrială Vest, magazinul Ambient, Aeroportul Internațional Sibiu și, partial, strada Aviației. Se înregistrează, de asemenea, scăderi de presiune în comunele Cristian și Șura Mică. „În momentul de față, se intervine pentru ca reluarea furnizării să se realizeze în cel mai scurt timp posibil. Cisterne cu apă menajeră vor fi puse la dispoziția abonaților din Zona Vest și strada Aviației. Relații suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, Telverde 08008.202.202”, informează reprezentanții operatorului.

DCIM100MEDIA

Lucrări de remediere a avariei survenite la rețeaua de apă

La ora 14, se montau ultimele elemente ale colierului de etanșare, iar în jurul orelor 15.30 se va trece la umplerea conductei. Purtătorul de cuvânt al societății Apă Canal SA, Thomas Roth, estimează că reluarea furnizării în zona afectată va avea loc în jurul orelor 18.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*