10.000 de lei promiși pentru juniorii CSU Sibiu, la Semimaraton

Peste 70 de sibieni aleargă la Semimaratonul de mâine, 28 mai 2016, organizat de Fundația Comunitară, pentru proiectul Asociației Baschet Club Sibiu ”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști”. Cu un obiectiv îndrăzneț, acela de a strânge  15.000 de lei, proiectul a reușit să totalizeze, până în prezent, aproape 10.000 de lei.

Abstract sports background - glowing basketball with reflection, glowing lights

Abstract sports background – glowing basketball with reflection, glowing lights

Ne dorim să sprijinim activitatea de pregătire a celor aproximativ 60 de tineri baschetbaliști legitimați la Clubul Sportiv Universitar Sibiu prin strângerea de fonduri care să le acopere cheltuielile prilejuite de închirierea sălilor pentru antrenamente, echipamente și materiale sportive. Din păcate, CSU Sibiu nu deține o sală proprie pentru antrenamente, astfel că pregătirea se desfășoară în săli de sport închiriate. Pentru acești tineri sportul cu mingea la coș a devenit din joacă o pasiune și credem că o comunitate unită îi poate încuraja să facă performață în competițiile organizate de Federația Română de Baschet la care participă.

Aleargă pentru echipă

Pentru proiectul nostru vor alerga  sâmbătă, 28 mai 2016, peste 70 de persoane, între care și copii. Boris Lalovic și Igor Mijajlovic s-au înscris inițial ca alergători, din dorința de a  ajuta micii baschetbaliști. Din păcate, pentru echipa din Liga Națională sezonul competițional s-a încheiat, astfel că participarea celor doi seniori, la semimaratonul de mâine, nu este posibilă. ”În primul rând vreau să îmi cer scuze că nu voi putea veni la Semimaraton, în 28 mai, dar vreau să vă asigur că mă gândesc la acești copii și îi urmăresc. Vreau să îi felicit pentru calificările la Turneele Finale, le doresc succes și lor, dar și celor care vor alerga la Semimaraton pentru juniorii CSU Sibiu. Pe curând”, a transmis Boris Lalovic. ”Îmi pare rău că nu pot fi la Sibiu, la Semimaraton, dar vreau să îi invit pe toți iubitorii de sport din Sibiu să îi sprijine pe juniorii noștri pentru a dovedi tuturor că Sibiul este un oraș al baschetului, un oraș al sportului”, a transmis Igor Mijajlovic.

Alergătorii proiectului nostru au reușit să mobilizeze 120 de persoane care să au făcut donații, acestea însumând, până la acest moment, aproape 10.000 de lei, din 15.000 cât ne-am propus să strângem pentru juniori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*