104 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu

Deși au trecut mai bine de 32 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, nostalgicii comuniști nu uită că ziua de 26 ianuarie era zi de mare sărbătoare înainte de 1990.

În această zi, în timpul comunismului, se organizau manifestări grandioase, spectacole megalomanice în cinstea „Marelui Conducător”.

Ei bine, nostalgicii Epocii de Aur au venit şi în acest an la mormântul lui Nicolae Ceausescu, de la a cărui naştere se împlinesc azi 104 ani. Deşi au trecut mai bine de trei decenii de la Revoluţie, sunt destui români care îl regretă şi consideră 26 ianuarie o zi de mare sărbătoare.

Astăzi, la 104 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu, numai o mână de oameni îl mai sărbătoreşte pe liderul comunist, la cimitirul Ghencea, acolo este unde este înmormântat, alături de Elena Ceaușescu, soția sa.

Printre cei veniţi să îl pomenească pe Dictator s-a aflat şi doamna Mărioara, preşedinta filialei din Sectorul 3 al Partidului Comunist Român Secolul XXI. Aceasta nu s-a sfiit să declare că pentru ea „Nicolae Ceauşescu a însemnat totul”. Aceasta a enumerat din realizările Epocii de Aur, menţionând că „cei de acum nu vor decât să ne vândă şi să ne distrugă”, informează Antena 3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*