1,5 milioane de lei de la sibieni, pentru sibieni

Începând de astăzi, la Consiliul Județean Sibiu se pot depune proiecte care pot fi cofinanțate prin Agenda culturală, Agenda sportivă, Agenda pentru tineret și Agenda comunității.

foto: Cristian Bîscă

Termenele de depunere sunt următoarele: 30 de zile pentru Agenda culturală și Agenda comunității, respectiv în perioada 20 februarie –  2 aprilie, și 15 zile pentru Agenda sportivă și Agenda pentru tineret: 20 februarie – 12 martie.

„Toate documentațiile necesare, respectiv Ghidurile, sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu. Proiectele sportive și cele pentru tineret vor fi aprobate în ședința de Consiliu Județean din luna martie, urmând ca proiectele culturale și proiectele care se încadrează în Agenda comunității să fie aprobate în ședința din luna aprilie”, informează Ioana Căpățână, purtătoarea de cuvânt a CJ Sibiu.

Sumele alocate de Consiliul Județean Sibiu pentru susținerea celor patru agende sunt următoarele: 250.000 lei pentru Agenda culturală, 500.000 pentru Agenda sportivă, 500.000 pentru Agenda comunității și 250.000 lei pentru Agenda pentru tineret.

Rectificare: Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean a transmis, inițial, că au fost alocați 500.000 lei pentru Agenda culturală și 250.000 pentru Agenda comunității. Ulterior, reprezentantul instituției a declarat că, anul acesta, fondurile pentru agenda culturală au fost reduse la jumătate, iar suma pentru Agenda comunității sunt prevăzuți, de fapt, 500.000 de lei. Le cerem scuze cititorilor noștri pentru această eroare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*