17 noiembrie a fost Ziua Mondială a Prematurității. Ce mesaj a transmis Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

De Ziua Mondială a Prematurității, sărbătorită în fiecare an în data de 17 noiembrie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a transmis un mesaj emoționant.

”Celebrul bariton australian Roland Leonhardt spunea despre copii că <<ne aduc o bucată de cer pe pământ>>. Iar noi suntem de acord din tot sufletul! Dar mai mult de atât, parafrazându-l, spunem că un copil născut prematur, care e înconjurat de dragoste și este îngrijit corespunzător primind o șansă la viață, aduce întreg cerul pe pământ!
Azi, 17 noiembrie, de Ziua Mondială a Prematurității, le dorim tuturor copiilor născuți prematur viață lungă și fericită iar celor care au grijă de ei zi și noapte cu implicare, pasiune și iubire, le transmitem gândul nostru bun și recunoștința tuturor părinților care au avut, datorită lor, fericirea de a-și ține copiii în brațe și de a se bucura împreună!
La mulți ani prematurilor din întreaga lume și celor care au grijă de ei!”, transmit reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*