200 de producători selectați pentru Piața Transilvania, de la 1 ianuarie

Consiliul Județean Sibiu a finalizat procedura de selecție a producătorilor care vor vinde în Piața Volantă Transilvania începând cu 01 ianuarie 2021.


Lista producătorilor selectați este publicată pe site-ul Consiliul Județean Sibiu, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/12/TABEL-PRODUCATORI-SEM-I-2021.pdf.

Conform noului regulament de funcționare al Pieței Volante Transilvania, aprobat în ședința ordinară a CJ Sibiu, din data de 17 decembrie 2020, capacitatea pieței a fost extinsă cu 20 de locuri, însumând un total de 200 de puncte de vânzare.
Pentru primul semestru al anului 2021 au fost depuse 217 cereri dintre care 27 ale producătorilor din alte județe (Olt, Dolj, Gorj, Argeș, Vâlcea, Alba și Mureș). Astfel, în piață vor fi 200 de producători dintre care 20 sunt din alte județe.
O noutate adusă de acest regulament vizează introducerea unui nou sector destinat comercializării de băuturi artizanale (bere) și tradiționale (țuică, vin).

”Susținerea producătorilor locali este o preocupare prioritară a Consiliului Județean Sibiu și ne asigurăm permanent că producătorii beneficiază de toate condițiile pentru comercializarea produselor. Județul Sibiu se bucură de o varietate de producători locali care trebuie sprijiniți în dezvoltarea lor atât în mediul online, cât și în Piața Transilvania, unde sibienii și-au făcut obiceiul de a-și face cumpărăturile în fiecare sâmbătă”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*