2019/2020, un sezon extrem de încărcat pentru BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu se pregătește de startul unui nou sezon, unul în care va evolua în patru competiții: Supercupa României, Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup!

Lotul de jucători se va reuni pe 19 august, iar baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu vor intra într-un program intens de pregătire ce include un cantonament în Letonia, mai multe meciuri de verificare și Memorialul Tordai.

După o perioadă de pauză competițională, baschetbaliștii sibieni vor reveni pe parchet pentru startul pregătirilor în vederea noului sezon 2019/2020.

Staff-ul echipei a planificat un program intens de pregătire. Pe 26 august, echipa pleacă în Letonia, pentru două săptămâni, acolo unde va disputa cinci partide de verificare, dintre care trei în puternicul turneu Liepaja Cup (5-8 septembrie). Printre echipele care și-au anunțat prezența se numără BC Kiev, Primorska (Slovenia), Tsmoki Minsk sau Ventspils.

Imediat după întoarcerea din Letonia, sibienii vor participa, în 20 și 21 septembrie, la Cupa Timișoara, programul partidelor fiind următorul:

Vineri, 20 septembrie

18:00 – BC CSU SIBIU VS. CSA STEAUA BUCUREȘTI

20:30 – CSM FOCȘANI VS. BASCHET SCM TIMIȘOARA

Sâmbătă, 21 septembrie

17:00 – finala mică

19:30 – finala mare

Tradiționalul Memorial Tordai se va disputa, anul acesta, între 25 și 26 septembrie, la eveniment anunțând deja prezența CSO Voluntari și SCM Timișoara. Toate detaliile precum și cea de a treia echipă participantă, vor fi anunțate în perioada următoare.

Meciurile oficiale debutează la începutul lunii octombrie, primul meci programat fiind cel din Super Cupa României, cu CSM CSU Oradea. În campionat, baschetbaliștii sibieni vor juca primul meci în deplasare la SCM U Craiova, în 12 octombrie. În competițiile europene, BC CSU Sibiu va intra direct în faza grupelor, primul meci al sezonului regulat din FIBA Europe Cup fiind programat pentru 23 octombrie.

Campania de comercializare a abonamentelor pentru noul sezon va demara după 19 august, iar detaliile vor fi anunțate în perioada următoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*