Consultaţii oftalmologice gratuite, oferite de PSD Sibiu şi Lent Optik

Sibienii vor beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite şi îşi vor putea măsura tensiunea, tot gratuit, în cadrul unor acţiuni organizate de către Lent Optik, cu sprijinul PSD Sibiu. 

Organizaţia Judeţeană a PSD Sibiu a încheiat un protocol de colaborare cu SC Lent Optik SRL, prin care pune la dispoziţia societăţii sediile organizaţiilor PSD din Sibiu şi din Mediaş, în scopul desfăşurării unor acţiuni de măsurare a stării de sănătate a cetăţenilor.

Astfel, în Sibiu, consultaţiile gratuite oferite de Lent Optik se vor desfăşura începând de astăzi, 15 mai şi până joia viitoare, 25 mai, la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, strada Samuel von Brukenthal nr. 2-4, zilnic între orele 9.30-16.30, iar sâmbătă între orele 9.30 – 14.00.

În Mediaş, consultaţiile se vor desfăşura la sediul Organizaţiei Municipale a PSD Mediaş, strada Regele Ferdinand nr. 28, începând de astăzi, 15 mai şi până sâmbătă, 20 mai, între orele 9.30-16.30, iar sâmbătă între orele 9.30 – 14.00.

Sunt aşteptaţi la consultaţii cetăţeni de toate vârstele, de la 5 la peste 80 de ani. “Scopul acestor acţiuni este de a veni înspijinul cetăţenilor care, de multe ori, nu îşi permit să meargă la o consultaţie pentru a-şi verifica vederea ori starea de sănătate. Aici au posibilitatea să facă acest lucru absolut gratuit, iar apoi le vom recomanda, dacă este cazul, ochelarii de care au nevoie. Ştim că în general pensionarii nu se încumetă să meargă la astfel de consultaţii la cabinete specializate, din cauza costurilor, în ciuda faptului că tocmai această categorie socială prezintă cel mai frecvent afecţiuni de vedere şi probleme cu tensiunea”, explică Ioana Toma, tehnician optometrist, reprezentant Lent Optik.

Pe viitor organizatorii îşi propun să desfăşoare campanii de consultaţii gratuite şi la sediile PSD din Cisnădie, Agnita, Dumbrăveni şi Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*